Tablouri personalizate pentru cei dragi!

Toată lumea iubește să aibă în jur plante deoarece acestea ne dau o energie extraordinară, curăță aerul și ne ajută să ne relaxăm și să ne simțim bine. Dar ce spuneți de licheni ca artă?  Ei bine, recent, în lumea decorului natural, lichenii au ajuns să fie o alternativă în înlocuirea plantelor și a florilor.

Lichenii vin într-o formă conservată, ceea ce înseamnă că nu necesită nici o întreținere. Cu toate că au un aspect frumos, aceștia sunt extrem de benefici și pentru sănătate deoarece absorb umezeala dintr-o încăpere, astfel încât, te pot ajuta să scapi chiar și de igrasie. Da, poate suna ciudat, însă decorațiunile ample cu licheni pot ajuta destul de mult în această privință.

Lichenii sunt plante naturale, ce prezintă caracteristici individuale, astfel că pot varia culorile de la plantă la plantă. De asemenea, aceștia au capacitatea de a curăţa aerul de alergeni, iar aici ne referim la: praf, polen, spori de mucegai așa cum spuneam și mai sus, având menirea de a menține aerul fresh.

Cu toate că acestea sunt extrem de benefice pentru sănătate, îi oferă casei și un aspect elegant și îngrijit. Acestea se pot realiza inclusiv la comandă și sunt ideale pentru persoanele care se căsătoresc și caută un cadou pentru nașii lor, pentru persoanele care își doresc să le ofere celor dragi un cadou mai aparte, care să rămână în memoria acestora o perioadă mai îndelungată. De asemenea, acestea se pot comanda și pentru firme, cabinete stomatologice sau restaurante.

Lichenii reprezintă un ansamblu de organisme, ce rezultă din urma legăturii permanente dintre o ciupercă și o algă verde sau una albastră, însă aceștia trăiesc în condiții extrem de grele de pe pământ. Lichenii sunt folosiți în țările nordice, acolo de unde provin pentru diferite decorațiuni, fiind cunoscute deja peste 2000 de specii de lichenice cresc fie pe pământ, pe stânci golașe sau fie pe copaci.