Cum să alegi florile pentru nuntă?

Nicio nuntă nu ar fi una perfectă fără flori. Fiecare mireasă își dorește ca nunta ei să fie una memorabilă, iar alegerea florilor sau aranjamentelor florale ar trebui să reflecte gustul și personalitatea specifică a miresei. În această zi, florile trebuie să creeze o anumită tematică pentru a face ziua nunții specială și pentru a-i oferi o notă finală evenimentului.
Nu există opțiuni corecte sau greșite atunci când selectați florile pentru nuntă, astfel că este alegerea dumneavoastră personală, deoarece preferințele reprezintă cea mai importantă parte a selecționării acestora, precum și o înțelegere de bază a ceea ce se potrivește bine pentru tema pe care ați ales-o și pentru bugetul de care dispuneți.
Ține-ți cont de faptul că less și more, astfel încât, folosirea florilor adecvate, aranjarea, poziționarea și accesoriile vor crea impresia că florile pe care le aveți pregătite pentru această zi sunt de fapt mult mai multe. Cum veți putea crea impresia aceasta? Ei bine, optați pentru aranjamente florale, care să înfrumusețeze masa invitaților, aranjamente vii, create într-o anumită tematică, ce pot rezista mult timp apoi. Care ar fi cea mai bună opțiune în acest caz? Bineînțeles că florile criogenate. Fie că optați pentru trandafiri criogenați într-o cupolă, fie pentru aranjamente dichisite cu gust și mare iscusință, veți avea parte de toată aprecierea invitaților. Pe lângă faptul că acestea creează un decor unic, vor putea fi păstrate aproape toată viața, astfel încât, fie alegeți să le păstrați, fie le închiriați ulterior sau fie le veți face cadou, cu siguranță că cei dragi vor avea parte de o surpriză plăcută.
Înainte de a comanda anumite flori sau de a opta pentru ceva anume, cel mai indicat ar fi să vă evaluați bugetul, astfel încât, veți ști cu exactitate cât vă veți dori să cheltuiți pe aranjamentele florale și nu în ultimul rând, indicat ar fi să aveți pregătită deja o listă cu priorități, un must-have, precum și una cu dorințe, un wish-list. În felul acesta veți ști exact să vă împărțiți prioritățile pentru ca florile de pe lista cu must-have să fie prezente la nunta la care visați, iar cele de pe lista cu dorințe, în cazul în care vă mai permite bugetul, să le adăugați de asemenea sau să vă rezumați doar la prima listă.
Așadar, decorul floral trebuie să evidențieze frumoasa nuntă, astfel că fie optați pentru ceva simplu, fie pentru ceva mai dichisit, nu uitați că florile naturale sunt mereu cele în tendințe. Livrăm zâmbete pentru tine!