Idei de cadouri pentru nașii de cununie

În ultima vreme, cadourile pentru ași au devenit din ce în ce mai căutate, astfel încât, prin intermediul acestora este arătată recunoștința, respectul și prietenia. De regulă, acestea sunt oferite fie înainte de nuntă, la nuntă sau chiar și după, însă indiferent de momentul în care sunt oferite, acestea trebuie să inspire în primul rând foarte mult bun gust și eleganță.

Nașii sunt considerați părinții spirituali ai unui cuplu sau ai unui copil, așadar, aceștia trebuie tratați cu o considerație deosebită de către fini, astfel că aprecierea pentru aceștia se poate arăta și cu ajutorul unor cadouri, simple și de bun gust.

În momentul alegerii cadoului pentru nași este esenţial să se țină cont de o serie de aspecte, precum: vârsta nașilor, preocupările acestora, stilul lor, astfel încât, investiția să fie una apreciată de către aceștia. Nașii de cununie sunt considerați mai mult decât niște simpli prieteni deoarece aceștia vor deveni părinți spirituali, care vor fi alături de fini atât în momentele de bucurie, cât și în cele de criză. Cu toate că alegerea cadoului poate părea una dificilă, în realitate, lucrurile nu sunt deloc așa pentru că există o mulțime de posibilități, de la clasicele torturi, ce însoțesc mesaje, precum: „Vreți să fiți nașii nostri?” și până la tablouri drăguțe, de diferite dimensiuni, ce conțin mesaje dedicate special acestora. Tablourile Crioflora sunt concepute din elemente naturale, benefice de altfel și pentru sănătate, astfel încât, lichenii din compoziția acestora au o serie de avantaje  deloc de neglijat.

Lichenii sunt plante naturale, ce prezintă caracteristici individuale, astfel că pot varia culorile de la plantă la plantă. De asemenea, aceștia au capacitatea de a curăţa aerul de alergeni, iar aici ne referim la: praf, polen sau spori de mucegai, având menirea de a menține aerul fresh. Din punct de vedere al sănătății, lichenii nu favorizeză dezvoltarea sau creșterea microbilor, nu emană compuși organici volatili și nici nu prezintă vreun fel de emanații microbiologice, așadar, sunt destul de siguri atunci când vine vorba de sănătate.

Modelele sunt variate, pe lângă cele de pe site, acestea pot fi personalizate, în funcție de preferințe. De asemenea, pe lângă aceste tablouri vesele puteți opta chiar și pentru aranjamente florale criogenate care vor dura o viață. Florile și plantele care au trecut prin procesul de conservare nu au nevoie de întreținere și nu trebuie să fie udate așa cum se întâmplă în cazul florilor proaspete. De asemenea, acestea nu au nevoie de acces permanent la lumina directă a soarelui, motiv pentru care pot fi utilizate în interior fără probleme.

Unde mai pui că pe lângă toate acestea, crioflora.ro oferă și transport gratuit în perioada 21-25 iunie pentru persoanele care locuiesc în Suceava. Încă nu ai găsit ce căutai? Nu mai sta pe gânduri și alege un cadou personalizat, care să le ofere nașilor tăi satisfacție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.