Ce flori ți se potrivesc în funcție de zodie?

Oferirea unor flori persoanelor dragi reprezintă întotdeauna un motiv de admirație și bună impresie, însă cu toate acestea, există doar anumite flori care sunt compatibile cu persoana respectivă. Poți opta pentru cele mai apreciate flori ținând cont și de influența pe care o au astrele. Se spune că fiecare semn zodiacal în parte deține câte o floare norocoasă, precum și flori care vor fermeca datorită miresmelor, aspectului și semnificației lor.

Acest lucru se explică prin faptul că persoanele care se află sub același semn zodiacal sunt caracterizate prin asemănări i trăsături comune. De asemenea, horoscopul atribuie câte o culoare sau un număr norocos fiecărei zodii, dar și câte o floare norocoasă.

Berbec

Oamenii născuți în această zodie au floarea caracteristică captrifoiul. De asemenea, acestor persoane li se potrivesc și crizantemele sau crinii, astfel încât, energia, vitalitatea sau buna dispoziție sunt elemente caracteristice zodiei berbec, iar aceste atribute le sunt caracteristice și florilor menționate.

Taur

Macul este floarea caracteristică acestei zodii. Cu toate că sunt orgolioși și încăpățânați, taurii sunt de asemenea personalități fragile și romantice, asemenea florii care îi reprezintă. De asemenea, trandafirii, violetele, margaretele sau orhideele sunt flori potrivite pentru nativii din această zodie.

Gemeni

Lavanda este floarea cea mai apreciată de către nativii zodiei gemeni, astfel încât, sociabilitatea și ingeniozitatea sunt caracteristicile acestei zodii și pe lângă lavandă, gemenilor li se mai pot oferi și liliac sau orhidee.

Rac

Trandafirul alb este potrivit în orice situație pentru persoanele născute în zodia rac. Fire emotive și sensibile, acestea rezonează foarte bine cu această floare, însă de asemenea, crinii albi, lotusul sau mușcata albă reprezintă o alegere ideală.

Leu

Floarea-soarelui este indispensabilă pentru lei, care sunt firi solare, deschise și naturale, grație culorilor care încântă privirea. La fel de potriviți sunt și trandafirii galbeni, daliile sau gălbenelele.

Fecioară

Crizantema este floarea reprezentativă pentru nativii din fecioară, care sunt firi pragmatice, însă delicate în același timp. Pentru primăvară, cele mai potrivite flori sunt narcisele, care se află în acord cu personalitatea lor. Totodată, violetele africane sau iedera  sunt flori cu care nu vei da greș niciodată în cazul fecioarelor.

Balanță

Hortensiile, margaretele, albăstrelele sau trandafirii sunt flori cu care poți cuceri orice balanță deoarece acestea sunt persoane sensibile, care preferă buchetele de flori cochete.

Scorpion

Bujorii, anemonele sau trandafirii sunt ideale pentru persoanele vesele și hotărâte precum scorpionii. În cazul în care vrei să optezi pentru o floare la ghiveci, cactușii sunt cei mai potriviți pentru a face cadou unei persoane dragi.

Săgetător

„Libertatea” este cuvântul care îi caracterizează cel mai bine pe nativii acestei zodii, care de cele mai multe ori preferă naturalețea și simplitatea. Florile cele mai potrivite pentru aceste zodii sunt lalelele, narcisele sau bujorii.

Capricorn

Cameliile, panseluțele, garoafele sau calele sau florile reprezentative pentru nativii din această zodie, care sunt ambițioși și hotărâți.

Vărsător

Floarea caracteristică vărsătorilor este orhideea. Aceștia sunt dornici de cunoaștere și nonconformiști și apreciază de asemenea și aranjamentele florale sau buchetele care conțin flori deosebite, precum solidago, strelitzia sau protea.

Pești

Florile de nu mă uita, liliacul sau irișii sunt ideale pentru persoanele născute în zodia pești. Persoanele din această zodie sunt prietenoase și sensibile.

A oferi flori în funcție de zodie este o idee foarte bună pentru persoanele care se află în impas atunci când vine vorba de alegerea aranjamentelor florale. În cazul în care nu știi ce flori preferă persoana dragă ție, atunci alegerea florilor în funcție de zodie reprezintă cea mai bună alternativă. Cu siguranţă că persoanei respective i-ar face plăcere să un aranjament floral potrivit personalității sale, astfel încât, pe www.crioflora.ro poți găsi o serie de aranjamente florale care te scot din orice încurcătură pentru că noi livrăm zâmbete pentru tine.

2 thoughts on “Ce flori ți se potrivesc în funcție de zodie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *