Cadoul perfect pentru ea

Persoanele dragi ție merită toată atenția ta, iar modalitățile prin care poate fi transmisă dragostea sau atenția pentru persoana respectivă sunt gesturile simple sau cadourile drăguțe, care transmit anumite sentimente. Comunicarea nonverbală nu rămâne la limita gesturilor pe care le avem cu cineva , ci aceasta merge în profunzime , încă de la momentul primei interacțiuni cu o persoană. Adeseori, în comunicarea nonverbală, prezența nici nu este obligatorie. De cele mai multe ori oferirea unui cadou sau a unui simplu buchet de flori poate transmite mesajul în locul nostru.

Cadoul potrivit se poate face în orice moment, nu doar la ocaziile speciale, iar dacă persoana iubită este una romantică, ideile de cadouri sunt nenumărate, astfel încât, te poți considera un norocos.  Chiar și o femeie cu o personalitate destul de pragmatică poate fi cucerită cu florile potrivite. Unele dintre cele mai practice cadouri sunt aranjamentele florale care pot fi păstrate ca niște amintiri frumoase sau chiar ca elemente de decor pentru propria locuință sunt trandafirii criogenați sau florile proaspete, care vor fi cele mai apreciate de către reprezentantele sexului frumos. Așadar, dacă ești în căutarea unui cadou pentru iubita ta, aruncă o privire aici și vezi cu ce ai putea-o încânta:

  1. Aranjamente trandafiri criogenați pe pat de licheni stabilizați

Acestea reprezintă cadoul excelent pentru oamenii dragi sau pentru decorul propriei case. Acest aranjament modern viu este alcătuit din licheni si dintr-un trandafir criogenat. Un aranjament natural potrivit pentru decorarea oricărei încăperi de acasă sau birou!

  • Aranjamente florale în cutii în forme speciale formate din trandafiri criogenați și licheni stabilizați

Ocupa putin spatiu, dar emana o energie bogată. Îl recomandam cu plăcere deoarece revitalizează spațiile contemporane, într-o manieră modernă.

  • Terariu cu trandafiri criogenați

Terarul cu trandafiri reprezintă un cadou compact, elegant și ideal pentru orice ocazie.

  • Trandafiri criogenați în cupolă sau în glob de sticlă

Trandafiri criogenați pe pat de licheni naturali stabilizaţi, în bol de sticlă sau cupolă reprezintă cadoul perfect pentru persoana iubită sau pentru propria casa. Atât trandafirii, cât și lichenii au o durată de viaţă îndelungată. Aceștia nu se udă și nu necesită îngrijire.

  • Aranjamente florale în elemente decorative

Acestea reprezintă cadoul excelent pentru cei apropiați, pentru persoana iubită sau pentru decorul propriei case. Aceste aranjamente moderne vii sunt alcatuite din licheni și din trandafiri criogenați. Un aranjament natural potrivit pentru decorarea oricărei încăperi de acasă sau pentru înfrumusețarea biroului.