Logo-uri din licheni

Logo-ul unei firme este extrem de important pentru a ne spune povestea sau a transmite un mesaj despre afacerea noastră. Acesta este de regulă reprezentat de un text sau  imagine, însă de asemenea, poate fi și o îmbinare a unui text cu o imagine, care are rolul de a transmite o poveste, un impact, o stare sau o anumită inspirație. Încă de la începutul unei afaceri ne dorim ca aceasta să se deosebească de concurență, astfel încât, alegem un logo profesionist, bine construit, care are ca obiectiv întărirea încrederii consumatorilor sau cumpărătorilor în produsele noastre, acest lucru deservind la creșterea clienților noștri.

De-a lungul timpului au existat numeroase tehnici și invenții care au contribuit la realizarea logo-ului ideal, de la monede, sigiliu cilindric, tipărire, imprimare și până la construirea unui logo din mușchi și licheni, care, le până faptul că are acel element esențial de unicitate, acesta este extrem de ușor de reținut și de observat și nu în ultimul rând, lichenii folosiți sunt 100% naturali. Pe lângă logo-urile clasice, cele concepute cu licheni și mușchi, te aduc mai aproape de natură, creează un mediu prietenos și nu în ultimul rând, îți consolidează imaginea afacerii tale, brand-ul, prin intermediul elementelor vii. Datorită faptului că lichenii sunt plante naturale conservate, aceștia nu au nevoie de întreținere, lumină, udare sau retușare.

Grație unui logo personalizat, imaginea companiei este vizibil îmbunătățită în fața clienților. Poziționarea logo-ului este indicată a fi într-un spațiu interior, care se dorește a fi conectat într-un mod direct cu natura propriu-zisă.

Crioflora își propune întotdeauna să își depășească limitele astfel încât, răspundem la provocări și propunem la rândul nostru elemente decorative vii, dinamice și colorate, care se potrivesc în orice spațiu. Cu siguranță că logo-ul realizat de noi va atrage toate privirile deoarece este realizat manual, în funcție de preferințele clientului, este extrem de simplu de instalat, astfel încât, nu necesită vreun sistem de prindere special și își face locul în orice încăpere.

Vrei ca afacerea ta să transmită o poveste? Așteptăm mesajul tău cu design-ul, dimensiunile și culorile dorite, iar de restul de ocupăm noi. Îți vom contura imaginea companiei tale cu produse unice și calitative. Nu mai sta pe gânduri și apelează la crioflora.ro. Livrăm zâmbete pentru tine și clienții tăi!