Tablourile vii, cadouri ideale

Tablourile vii, pe bază de licheni sunt precum un magnet optic, care, odată ce atrag atenția ne rămân întipărite în minte. Întâlnim astfel de tablouri tot mai des în ultimul timp în hoteluri, restaurante sau în casele făcute de designeri iscusiți.

Crioflora realizează astfel de tablouri, inclusiv la comandă pentru cei care își doresc tablouri personalizate, cu gânduri speciale pentru persoanele dragi, astfel că nu se folosesc flori de plastic, ci doar flori criogenate și licheni stabilizați, care sunt meniţi să dureze ani de zile, fără a fi nevoie de îngrijiri speciale. De asemenea, figurinele din cadrul tablourilor sunt realizate cu atenție din lemn, iar lichenii prezintă o diversitate de nuanțe. Crioflora nu este o florărie, ci un atelier de artă floristică menit să le aducă clienților cea mai mare satisfacție atunci când vine vorba despre achiziționarea unui produs.

Crioflora vă oferă posibilitatea de a face cadouri prețioase, care sunt perfecte pentru orice ocazie, disponibile într-o gamă uimitoare de culori și stiluri pentru a se potrivi fiecărei persoane. Indiferent că optați pentru un tablou cu un mesaj personalizat pentru familie, nași, prieteni sau pentru tablouri cu sigla firmei, peisaje, drapele sau zodii, Crioflora îți poate oferi cele mai calitative produse în materie de design, care au un impact vizual excepțional.

Tablourile se realizează manual, la comandă, iar lichenii folosiți sunt 100% naturali și nu necesită niciun fel de întreținere deoarece aceștia sunt stabilizați printr-un proces de conservare, astfel că nu au nevoie de apă sau lumină. Tablourile cu licheni stabilizați reprezintă un cadou ideal, potrivit la orice ocazie, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acestea pot fi oferite prietenilor, pot fi poziționate în birouri, restaurante, pensiuni, hoteluri, cabinete dentare, pot fi făcute cadou la inaugurarea unei case, la aniversarea căsătoriei sau pot fi oferite în semn de mulțumire pentru cei apropiați sufletului.

Tablourile se realizează pe dimensiunile de 30/40 cm și 25/35 cm, însă la cerere, se pot realiza și de dimensiuni mai mari.

Optează pentru tablouri care îți aduc natura mai aproape și un aer de noutate în orice încăpere, astfel că lichenii stabilizați pot reprezenta un adevărat element de decor pentru colțul tău verde de acasă sau de la birou. Micile detalii oferă personalitate și frumusețe spațiului în care ne desfășurăm activitatea sau spațiului în care locuim. Livrăm zâmbete pentru tine.