Suceveni, acum puteți achiziționa cele mai frumoase aranjamente florale, direct acasă!

Magazinul online Crioflora a fost creat pentru a aduce clienților cele mai frumoase aranjamente florale cu trandafiri și licheni conservați. Toate aceste minunate aranjamente se pot personaliza după propriul gust și pentru orice tip de eveniment. Procesul nostru unic de conservare se bazează pe tehnici revoluționare care ne permit să creăm trandafiri ce își păstrează toată frumusețea naturală. Aranjamentele noastre conservate încep cu cei mai frumoși trandafiri, flori și frunze provenite din zone diferite ale țării.

Crioflora vă oferă posibilitatea de a face cadouri prețioase, care sunt perfecte pentru orice ocazie, disponibile într-o gamă uimitoare de culori și stiluri pentru a se potrivi fiecărei persoane. Știm cu toții că florile au fost mereu cele mai oferite cadouri și întotdeauna acestea au fascinat, în special femeile. Chiar dacă adevăratul sens al florilor variază de la cultură la cultură, în toată lumea, oamenii oferă flori.

Am încercat cu toții, cel puțin o dată, să păstrăm o floare pe parcursul anilor, fie datorită frumuseții sale, fie pentru că a fost primită din partea unei persoane dragi. Cele mai multe persoane aleg să păstreze florile într-o carte pentru a le usca, însă odată cu dezvoltarea tehnologiei, oamenii au venit cu metode mult mai bune de conservare.

Una dintre aceste metode este Liofilizarea sau uscarea prin congelare (criogenizarea numită în mod necorespunzător), care este procesul de conservare în care apa este îndepărtată din petală, după care, aceasta este înghețată și plasată sub vid timp de 3 săptămâni.

Crioflora ajută la păstrarea unui aspect perfect al florilor, dându-le o textură de proaspăt culese, astfel încât, acestea se vor putea menține pentru totdeauna. Ajută-ne să #Livrămzâmbete