Buchet de mireasă criogenat sau natural?

Dacă îți dorești cu adevărat un moment unic în viața, poți alege să ai un buchet de flori criogenate și stabilizate, așă că poți păstra vii momentele acestea mult timp.

Prin criogenarea florilor se obțin aranjamente unice cu un aspect proaspăt care rezistă mai mult de un sfert de secol, culoarea și forma florilor rămânând intacte, mai nou prin procese de stabilizare păstrându-se chiar și parfumul.

Dacă nu știai, trandafirii criogenați sunt preferații mireselor, astfel că noi îți recomandăm să ne contactezi pentru informații suplimentare cu privire la buchetul de mireasă sau pentru diverse aranjamente care să transforme evenimentele în peisaje de basm.

Crioflora Suceava oferă o gamă variată de produse în materie de aranjamente florale, cadouri personalizate, tablouri de familie din licheni, buchete de trandafiri criogenați și stabilizați dar și multe altele. Toate acestea doar pentru noi ne ocupăm de livrarea zâmbetelor.

Un proces de criogenare se realizează cu ajutorul unor aparate speciale care funcționează în vid. Florile sunt desfăcute fir cu fir și petală cu petală, iar timp de 3 – 5 săptămâni sunt supuse unor temperaturi de -55 de grade Celsius, ulterior urmează reconstrucția.

Acest proces poartă numele de liofilizare sau uscare prin înghețare, mai exact presupune trecerea apei prin plantă de la o stare lichidă într-o stare solidă, proces realizat într-un mediu vidat.

Pentru o durată de viață îndelungată a florilor trebuie să se îndeplinească anumite condiții. Aranjamentele trebuie acoperite cu sticlă sau plexiglas, astfel controlându-se umiditatea, acest lucru se realizează doar în cazul în care doriți ca aranjamentul floral să reziste peste două decenii. Sursele de lumină directă nu trebuie să intre în contact cu aranjamentele și temperatura contantă fac un mediu propice pentru florile proaspăt criogenate.

Crioflora livrează zâmbete și nu se oprește aici, flori înghețate în tablouri, mărturii de nuntă criogenate, tablouri cu licheni stabilizați, cadouri pentru nași și invitați care cu siguranță nu vor fi uitate prea devreme.

Oferă-i momentului tău unic o pată de culoare și salvează totul într-o floare care să păstreze vie amintirea evenimentului și peste ani.