De ce să optezi pentru aranjamente florale criogenate?

Cu toții ne dorim să păstrăm lucrurile frumoase cât mai mult timp posibil, iar asta se întâmplă și cu florile. Fie că le primim de la persoanele dragi, fie că le oferim sau ni le dorim la diferite evenimente, de cele mai multe ori, vrem să le păstrăm proaspete cât mai mult timp posibil.

Industria florilor nu rămâne indiferentă față de aceste dorințe, așa că, acum există o serie de moduri în care frumusețea florilor poate fi făcută să dureze ani de zile.

Când vorbim despre flori care durează mult timp, probabil că vă gândiți la flori uscate. Ei bine, există metode mai inovative care vă vor ajuta să vă păstrați florile o veșnicie și aici ne referim la procesul de criogenizare. Aranjamentele florale criogenate reprezintă cea mai bună alegere atunci când vine vorba despre evenimente, astfel încât, acestea sunt mult mai economice decât florile proaspete, deoarece durează mai mult și uneori, pot fi mult mai accesibile ca preț.

Tot mai multe cupluri optează pentru astăzi pentru aranjamentele florale conservate la nunțile lor, fie că vorbim despre decorațiuni sau despre buchetele de mireasă. De ce? Pentru că au o durată lungă de viață și pot fi păstrate chiar și pentru totdeauna. De asemenea, acestea își vor păstra un aspect proaspăt mult timp, astfel încât, pot fi oferite ulterior cadou persoanelor dragi.

Florile și plantele care au trecut prin procesul de conservare nu au nevoie de întreținere și nu trebuie să fie udate așa cum se întâmplă în cazul florilor proaspete. De asemenea, aestea nu au nevoie de acces permanent la lumina directă a soarelui, motiv pentru care pot fi utilizate în interior fără probleme.

Aranjamentele florale criogenate pe care www.crioflora.ro le pune la dispoziția iubitorilor de frumos sunt ideale pentru nunţi fermecătoare, cadouri unice, interioare inovative, decoraţiuni interioare sau accesorii, având o multitudine de întrebuinţări și potrivite pentru toate nevoile, inclusiv pentru cele mai pretențioase gusturi. Indiferent dacă aveți nevoie de un decor mare, aranjamente mici, elemente centrale sau aranjamente de flori într-o cutie cadou, echipa noastră te poate ajuta imediat. Dacă decideți să optați pentru aranjamente florale personalizate, puteți fi siguri că acestea vor dura toată viață, la fel și promisiunea pe care v-ați făcut-o în fața altarului.

Totodată, dispunem și de o gamă variată de aranjamente florale și pentru botez, de la lumânări ornate grațios și până la aranjamente în cutii sau coșuri. Optează pentru diversitate și aruncă un ochi pe site!  www.crioflora.ro

Livrăm zâmbete în orice moment fericit al vieții tale!